+PREMSA

SORO III vs GENOVÉS II

Si arriba a guanyar, ai si arriba a guanyar!, deien tants altres. Que bonic és somiar! Però no sabem què haguera passat si haguera guanyat. O sí. Qui sap. Millor no pensar-ho… Ara el que toca és viure el moment. I prou.

el camí de la sang

El cementeri de Paterna s’ha convertit en símbol de dignitat i recuperació de la memòria de milers afusellats pel franquisme. Concretament, 2.238 persones van ser afusellades en el paretó de Paterna entre abril del 1939 i novembre del 1956, procedents de 191 pobles del País Valencià i d’altres 60 municipis de la resta de l’estat espanyol.

VICTORIA vs ANA

Reportatge fotogràfic per a la revista Ferida (14) de la final de raspall entre Victoria Díez i Ana Puertes, disputada el 18 d’octubre de 2020 al trinquet del Genovés.

CARCAIXENT CONTRA L'ODI

La plataforma Carcaixent Net d’Odi va realitzar, el dissabte 1 de febrer, l’última jornada ciutadana de neteja d’expressions d’odi dins del nucli urbà. 

EL FRONTÓ VALENCIÀ

El frontó seria, dins de les modalitats clàssiques de pilota valenciana, com el negatiu d’una foto. Amb els colors a l’inrevés. On la galotxa, el raspall, l’escala i corda o les galotxetes presenten joc directe, de la mà d’un rival a la de l’altre, el frontó posa pel mig una paret. 

CELLER DE BOMBAS GENS

Entrevista a Paloma Berrocal i Ramon Esteve, arquitecta i arqueòleg encarregats de la rehabilitació del celler de Bombas Gens (València)